avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROBLEME VECINI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROBLEME VECINI

AM SI EU O PROBLEMA CU VECINII MEI. DE APROAPE UN AN VECINII MEI DIN DREAPTA AU CONSTRUIT LA MAI PUTIN DE UN METRU DE FERESTRELE CASEI MELE COTETE PENTRU ANIMALE. AM FACUT CITEVA SESIZARI LA POLITIE SI LA PRIMARIE PENTRU CA IN PERIOADELE CALDE NU SE POATE AERISI NICI O CAMERA DIN CAUZA MIROSULUI INSUPORTABIL DAR NIMIC , NUMAI PROMISIUNI. AM VORBIT SI CU VECINII SI AU MUTAT COTETUL DE GAINI SI L-AU PUS PE CEL DE PORCI. VA ROG SA MA AJUTATI PENTRU A PUTEA REZOLVA ACEASTA PROBLEMA. VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 10:52, 17 Februarie 2011
Numai autoritatea responsabila local poate dispune masuri pentru restabilirea situatiei
Pentru solutionare,sesizati inclusiv directia sanitar veterinara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresterea porcului la 3m de ferestrele casei mele SophiaMS SophiaMS Buna ziua, Locuiesc de 2 luni intr-o localitate rurala lipita de orasul Constanta. Vecinul meu are cocina porcului la 2,5 - 3m distanta de la ferestrele ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut cand vecinii cresc pasari si animale exat langa gardul de hotar nsb nsb buna ziua, locuiesc in mediu rural, si am vecinii sin fata cat si din spate care cresc pasari si animale. nu m-ar deranja cu nimic acest lucru dar pasarile ... (vezi toată discuția)
Litigiu de coabitare cu un vecin Moldovanu73 Moldovanu73 Locuiesc într-o comună la casă particulară. Casele din zonă sunt construite la o distanţă de cca 10 m. faţă de gardul cu poarta de acces în curte. ... (vezi toată discuția)