avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Litigiu de coabitare cu un vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Litigiu de coabitare cu un vecin

Locuiesc într-o comună la casă particulară. Casele din zonă sunt construite la o distanţă de cca 10 m. faţă de gardul cu poarta de acces în curte. Unul dintre vecini a construit un coteţ de porci exact lângă gardul meu la 7 m. de intrarea în curte. Din cauza mirosului îngrozitor provenit de la porcii lui eu nu pot deschide geamurile casei pentru aerisire şi nici nu pot să stau în curtea din faţa casei mele la recreere. Există vreo soluţie legală prin care este obligat să-şi mute porcii în curtea din spate unde de altfel sunt şi celelalte animale şi păsări din gospodărie ? Unde trebuie să mă adresez pentru rezolvarea acestei situaţii insuportabile ?
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 22:57, 9 Octombrie 2012
DA, există o soluție : depuneți o Plângere la Direcția Jud. Sanitar-Veterinară.Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme vecini cindea_cosmin84 cindea_cosmin84 AM SI EU O PROBLEMA CU VECINII MEI. DE APROAPE UN AN VECINII MEI DIN DREAPTA AU CONSTRUIT LA MAI PUTIN DE UN METRU DE FERESTRELE CASEI MELE COTETE PENTRU ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut cand vecinii cresc pasari si animale exat langa gardul de hotar nsb nsb buna ziua, locuiesc in mediu rural, si am vecinii sin fata cat si din spate care cresc pasari si animale. nu m-ar deranja cu nimic acest lucru dar pasarile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma sesizarii mele scrise , catre primaria din ... todirasc todirasc Buna ziua! In urma sesizarii mele scrise , catre Primaria din localitate si catre Garda de Mediu ,in urma cu aproape o luna de zile ,nimeni nu a luat nici o ... (vezi toată discuția)