avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrerupere temporara a activitatii in constructii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrerupere temporara a activitatii in constructii

Suntem o societate de constructii si in aceasta perioada nu avem de lucru. Administratorul societatii a decis sa plateasca salariatii cu 75% dar fara sa suspede contractele de munca pentru ca spune d-lui ca atata timp cat platim darile la stat nu are de ce sa suspende contractele de munca. Credeti ca este posibil asta? :sorry::sorry:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:56, 17 Februarie 2011
Incepand cu 01.01.2011, pentru indemnizatia de 75% acordata in cazul somajului tehnic se plateste toate contributiile ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic silvias silvias Buna ziua Poate sa imi spuna si mie cineva care este cadrul legal pentru somajul tehnic. Multumesc! (vezi toată discuția)
Somaj tehnic....ajutor....!!!! Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G In cazul somajului tehnic, contractul individual de munca se suspenda, angajatorul plateste 75% din salariul de incadrare. Ce se plateste (CAS, SOMAJ, CASS, ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic 2011 annam84 annam84 Buna ziua, Asi dori sa aflu daca pe anul 2011 exista vreo legislatie in legatura cu somajul tehnic? (vezi toată discuția)