avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... noua marire a pensiilor pe baza grupei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

noua marire a pensiilor pe baza grupei

buna ziua sunt pensionata pe caz de boala din anul 2005 am lucrat la grupa 2 19 ani si 8 luni .am luat marit acum pensia dar nu stiu daca acest lucru va fi de acum in colo sau doar luna asta.Va rog sa imi spuneti acest calcul este permanent sau doar o suma rezulta din calcul si este data numai in aceasta luna .va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:35, 16 Februarie 2011
suma cu care vi s-a marit pensia va fi in fiecare luna.
Suma care apare pe cupon ca drepturi restante reprezinta cresterea.Cu aceasta crestere veti ramane lunar.In aceasta luna s-a platit si restanta pe ianuarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de pensionare catalin76 catalin76 Am si eu o intrebare la care sper sa primesc raspuns.Tatal meu a fost pensionat pe caz de boala iar de curand sa pensioanat definitiv .Problema este ca dupa ... (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala florentina2014 florentina2014 buna ziua!numele meu este marilena,am 53 de ani.am o mare nelamurire,care sperrrrr sa ma ajutati sa scap de ea! am lucrat 17ani si 3 luni dupa care m-am ... (vezi toată discuția)
Pensie iulian_cucu iulian_cucu Am iesit la pensie pe caz de boala in anul 2004 -stagiul complet de cotizare, conform Legii.19/2000 =35 ani 0 luni -Total stagiu de cotizare realizat = 38 ... (vezi toată discuția)