avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna seara, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.
Sotul meu este inspector la Autoritatea Rutiera, mai nou l-au pus sa faca declaratie de avere. Nu am nimic impotriva sa declare ce tine de persoana lui.Eu nu sunt si nu am fost anagajata a statului. Refuz sa dau declaratie de avere.Consider un atac la demnitate si intimitate . Dupa 25 de ani de casatorie voi divorta invocand aceasta legea ANI, ca motiv de divort. Ce trebuie sa fac?
Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:14, 16 Februarie 2011
pare un motiv total netemeinic pentru desfacerea unei casatorii. dati acea declaratie in virtutea faptului ca sunteti casatorita cu o persoana care are statutul de functionar public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartire de avere mircya mircya Buna ziua Daca doua persoane vreau sa imparta averea dar fara sa se ajunga la un divort se poate , mai mentionez toata averea este trecuta mostenire pe barbat ... (vezi toată discuția)
Casatorie fara voie madallina madallina BUNA LA TOATA LUMEA MA NUMESC MADALINA PROBLEMA MEA E MAI DELICATA M-AM CASATORIT INTR-O TARA UE CU O PERSOANA NON UE DOAR PENTRU A OBTINE ACEA PERSOANA ACTE ... (vezi toată discuția)
La divort pierd jumatate din casa chiar daca era a mea dinaintea casatoriei? aalinab aalinab Buna ziua Am o ruda saraca care din lipsa de bani pe moment m-a rugat pe mine sa aflu ce se intampla daca divorteaza: El este casatorit de 3 ani legal, dar ... (vezi toată discuția)