avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor fidelitate invatamant superior
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor fidelitate invatamant superior

buna ziua,
am citit legea privind statutul cadrelor didactice, si am gasit referiri la sporul de fidelitate acordat 'Personalului didactic cu o vechime neîntreruptă în învăţământul de peste 10 ani beneficiază de un spor de stabilitate de 15% din salariul de bază, care face parte din acesta.' - art. 50 alin 1, insa sporul este inclus in cadrul capitolului privind personalul preuniversitar.
intrebarea mea este urmtoarea: se acorda acest spor si personalului didactic auxiliar din cadrul invatamantul universitar? am citit legea, dar nu am gasit nmc specificandu-se cu privire la pers. didactic auxiliar universitar. referitor la acest fapt, mi s-a explicat la facultatea unde m-am interesat, cum ca s-ar aplica, dar este vorba despre 10 ani pe aceeasi functie, nu in aceeasi institutie. de ex. azi este bibliotecar, peste 5 ani prin reorganizare ajunge sa lucreze la tipografia universitatii, deci alt post, aceeasi institutie.
va multumesc anticipat pt ajutorul acordat.
Cel mai recent răspuns: Mariana Dumitrescu , Avocat 22:47, 16 Februarie 2011
Legea 128/1997 - Statutul personalului didactic a fost abrogata prin Legea 1/2011 astfel ca dispozitiile legale la care faceti referire nu mai sunt aplicabile din pacate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de fidelitate in invatamant qwaszx qwaszx Buna seara, Va rog sa-mi precizati daca se acorda sporul de fidelitate unui cadru didactic care afost in concediu de ingrijire copil? (mai exact daca aceasta ... (vezi toată discuția)
Spor de fidelitate BODRON NICOLETA BODRON NICOLETA La 01.10.2008 avand o vechime in invatamant de 10 ani si o luna,prof. I,grad def.am avut un salariu de incadrare corespunzator unei transe de salarizare ... (vezi toată discuția)
Sporul pentru suprasolicitare neuropsihicã Eva_56 Eva_56 Lege nr. 128/1997 din 12/07/1997 privind Statutul personalului didactic Art. 50. - (13) Personalul didactic beneficiază, la fiecare tranşă de ... (vezi toată discuția)