buna ziua,
am citit legea privind statutul cadrelor didactice, si am gasit referiri la sporul de fidelitate acordat 'Personalului didactic cu o vechime neîntreruptă în învăţământul de peste 10 ani beneficiază de un spor de stabilitate de 15% din salariul de bază, care face parte din acesta.' - art. 50 alin 1, insa sporul este inclus in cadrul capitolului privind personalul preuniversitar.
intrebarea mea este urmtoarea: se acorda acest spor si personalului didactic auxiliar din cadrul invatamantul universitar? am citit legea, dar nu am gasit nmc specificandu-se cu privire la pers. didactic auxiliar universitar. referitor la acest fapt, mi s-a explicat la facultatea unde m-am interesat, cum ca s-ar aplica, dar este vorba despre 10 ani pe aceeasi functie, nu in aceeasi institutie. de ex. azi este bibliotecar, peste 5 ani prin reorganizare ajunge sa lucreze la tipografia universitatii, deci alt post, aceeasi institutie.
va multumesc anticipat pt ajutorul acordat.
Legea 128/1997 - Statutul personalului didactic a fost abrogata prin Legea 1/2011 astfel ca dispozitiile legale la care faceti referire nu mai sunt aplicabile din pacate.