avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale divizare firma taxi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

divizare firma taxi

Buna ziua! As dori sa-mi spuneti daca se poate diviza o firma de taxi , in doua sau mai multe parti. Mentionez ca firma detine patru locuri de taxi. Vreau sa o divizez pentru a vinde doua locuri de taxi. Daca se poate, la cine trebuie sa ma adresez? Cel care cumpara trebuie sa detina o societate sau nu?
Cel mai recent răspuns: S.C. EXPERT EVAL SOLUTIONS S.R.L. , Contabil 07:59, 17 Februarie 2011
Pai din moment ce vreti sa divizati firma insemna ca vor aparea doua firme.
Va recomand sa consultati un avocat sau un expert contabil specializati in fuziuni si divizari.
Problematica divizarilor nu este ceva simplu si in acelasi timp nu este necesara intotdeauna o divizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuziune firme danciobica danciobica As vrea sa stiu ce presupune o fuziune prin absorbtie, in principiu. In concret un IMM vrea sa absoarba o microintreprindere. Micro este firma de proiect ... (vezi toată discuția)
Divizare srl PetruSava PetruSava Buna ziua , vin cu urmatoarea intrebare: un SRL se poate diviza in doua societati comerciale diferite ? (vezi toată discuția)
Proces verbal de transfer al imobilelor neautentic Ioana Cristina Catanoiu Ioana Cristina Catanoiu Similar cu o speta propusa astazi spre dezbatere, vreau sa pun in discutie urmatoarea situatie: Am o societate comerciala (A) care s-a infiintat prin ... (vezi toată discuția)