avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DELAPIDARE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DELAPIDARE

Am fost administrator la un bloc din Bucuresti ~3 ani. Am tratat cu superficialitate intocmirea/completarea documentelor, drept pentru care am constatat si urmare unei verificari a comisiei de cenzori ca lipseste suma de ~50.000 lei, bani pe care nu i-am folosit, dar nici nu am explicatie : unde sunt banii, i-am dat in plus la banca??? au fost sustrasi din casa??? dar eu nu stiu cand...cine...?
In aceste conditii , asociatia ce demersuri poate intreprinde impotriva mea?....care sunt consecintele...? in conditiile in care eu am predat actele, mai putin suma in discutie#-o
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:17, 17 Februarie 2011
Asociatia de proprietari,functie de interes,poate formula plangere penala impotriva dvs,urmand ca parchetul,la finalizarea cercetarilor ,sa dispuna incadrarea faptei
puteti fi cercetat penal sub aspectul savarsirii infractiunii de neglijenta in servici si delapidare mai exact pentru infractiuni contra patrimoniului si cele savarasite cu intentie...de aici deduceti dumneavoastra
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2011
Lawyer Criminal, Avocat
Asociatia de proprietari poate formula plangere penala impotriva d-voastra sub aspectul savarsirii infractiunii de delapidare...in urma cercetarilor, se va dispune in consecinta.
Ar fi indicat sa va angajati avocat sau cel putin sa consultati unul daca nu va permiteti sa-l angajati.
Este important de stiut daca este adevarat sau nu.
Daca banii lipsesc tot nu scapati de raspundere penala.
Veti da si declaratie la politie si acea declaratie va fi foarte importanta pt dvs.
Daca banii au disparut din casa ar trebui sa faceti plangere penala,dar oare ati vrea sa faceti acest lucru?

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt sau delapidare? danielbks danielbks Am luat recent din incasarile zilnice suma de 3000 ron pe care nu pot sa ii pun inapoi momentan, si angajatorul stie despre acest lucru. as dori un sfat va rog ... (vezi toată discuția)
Delapidare ContSters72939 ContSters72939 Am lucrat in functia de casier la o casa de ajutor reciproc vreo patru ani. Mentionez ca in urma cu cativa ani am fost internata in spital cu probleme psihice ... (vezi toată discuția)
Daca se face o sesizare la poliție pentru expertiza contabila ... AdrianaMorosan AdrianaMorosan Daca se face o sesizare la Poliție pentru expertiza contabila la Asociația de Proprietari, ce date trebuiesc date in sesizare (vezi toată discuția)