avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Se poate?
Discuție deschisă în Executare silită

Se poate?

Se poate instutui poprire intr-o executare silita a unui contract de credit cu un IFN (in conditiile legislatiei in vigoare) fara o incuviintare a executarii silite din partea instantei?
Cel mai recent răspuns: freecv2007 , utilizator 15:44, 17 Februarie 2011
Din cate mi-aduc aminte eu contractul de credit este titlu executoriu. Deci raspunsul e DA. Dar cred ca cel mai bine ar raspunde un avocat!
Nu. Categoric trebuie luata incuviintarea executarii silite de la instanta competenta.
Multumesc.
Si daca acel IFN nu are contract semnat cu mine,ma poate executa silit?Este vorva despre un card pe care l-am primit prin posta,fara contract.Poate fi executat silit?
freecv2007 a scris:

Si daca acel IFN nu are contract semnat cu mine,ma poate executa silit?Este vorva despre un card pe care l-am primit prin posta,fara contract.Poate fi executat silit?

Cred ca lipseste o informatie importanta din expunerea dvs.
Altfel...am primi toti, prin posta, astfel de carduri si...va dati seama ca ar creste exponential numarul oamenilor superfericiti!:)
Nu cumva acest card este accesoriu la un alt contract de credit?

Alte discuții în legătură

Blocare conturi bancare c_andreea c_andreea Stie cineva daca se pot bloca conturile la alta banca in cazul unor restante la credite? Si daca da, cat timp dureaza sau cam a cata etapa ar fi asta? ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita gabighe38 gabighe38 As dori sa stiu daca un titlu executoriu (contract card credit) necesita incuviintarea executarii silite? In cazul unui tert poprit, se pot face mai multe ... (vezi toată discuția)
Poprire dupa perimare/prescriere Lucian_bz Lucian_bz Buna ziua tuturor, Va expun spre analiza urmatoarea situatie si sper sa ma ajutati cu o indrumare: - credit contractat la o banca (ifn) in data de[b] ... (vezi toată discuția)