avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Somaj cu conventie civila?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Somaj cu conventie civila?

Buna-ziua,
Din octombrie sunt in somaj iar la inceputul lui noiembrie am semnat un contract de conventie civila cu un angajator. (pentru 2 ore/zi)
Mai pot beneficia de somaj avand in vedere ca venitul pe care-l realizez este infim?

Trebuie declarata aceasta conventie pt ca angajatorul a spus ca n-o va inregistra la ITM?!

Alte discuții în legătură

Vreau sa plec de la actualul loc de munca, fara preaviz!!! ContSters160566 ContSters160566 Buna Seara! In urma cu 3 luni, a dat \"norocul\" peste mine si mi-am gasit un servici idiot, din care sa pot trai si eu pana la urma...! Insa, azi mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Intarzierea sau neplata salariilor dannyle dannyle Am fosta angajata la o societate, pe baza unei conventii civile de prestari servicii, pe perioada determinata de 6 luni. La sfarsitul celor 6 luni (pe 24 ... (vezi toată discuția)
Int melchior melchior conventia civila de prestari servicii se inregistreaza la itm? sau ramane doar la partile semnatare? (vezi toată discuția)