avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturare servicii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturare servicii

La o unitate a administratiei locale am emis o comanda ferma pentru executarea unor servicii in doua date concrete diferite, iar furnizorul de servicii a emis factura pentru ambele servicii intre datele de excecutie precizate in comanda. Serviciile s-au executat conf. comenzii, au fost receptionate, iar CFP-ul refuza plata, pe motivul ca la data emiteriii facturii de catre furnizor numai prima parte a comenzii a fost executata.
Este sau nu legală plata facturii în aceste condiţii ?
Cu stimă
Ati

Alte discuții în legătură

Facturi neplatite, op fals DanVL DanVL Buna ziua, Cum putem recupera o suma datorata de catre o firma care a comandat serviciile noastre, a beneficiat de ele insa nu le-a platit. A facut o comanda ... (vezi toată discuția)
Neridicare lucrare - obligarea la daune aartist aartist Buna-ziua, In baza unei comenzi ferme am executat la sediul meu o lucrare de reparatie transformator. In comanda nu este precizat termenul de ... (vezi toată discuția)
Pot bloca bo scadent pentru neconformitatea produselor? murarupetrea murarupetrea Am facut o comanda de produse ceramice pentru instalatii electrice. Am primit confirmarea cu desene la produsele pe care le au in fabricatia curenta si am ... (vezi toată discuția)