avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Facturi neplatite, OP fals
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Facturi neplatite, OP fals

Buna ziua,
Cum putem recupera o suma datorata de catre o firma care a comandat serviciile noastre, a beneficiat de ele insa nu le-a platit. A facut o comanda pe internet -fara contract (noi avem locatia intr-o localitate, ei in alta localitate), le-am emis o proforma, au trimis un OP(care s-a dovedit apoi a fi fals) cum ca ar fi platit ,noi le-am executat serviciile in localitatea cu sediul nostru iar apoi am emis factura pe care le-am trimis-o pe email -acelasi email prin care s-a facut comanda. Ei ne-au multumit pentru ajutor si ulterior am aflat de la contabilitate ca banii nu au intrat in contul nostru; Le-am mai trimis emailuri sa achite factura insa fara niciun rezultat; doar au zis ca vor reface plata. Avem o luna si jumatate de cand s-au efectuat serviciile respective. Ce pasi ar trebui sa urmam in continuare? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 16:17, 26 Iulie 2017
daca nu platesc benevol va trebui sa ii dati in judecata sa dovediti in proces ca au comandat, ca dvs ati excecutat serviciile
Transmiteti somatie de plata. Daca nu platesc trebuie sa depuneti actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare servicii attila1956 attila1956 La o unitate a administratiei locale am emis o comanda ferma pentru executarea unor servicii in doua date concrete diferite, iar furnizorul de servicii a emis ... (vezi toată discuția)
Facturi electronice aling aling Buna ziua! Am o problema si sper sa ma ajutati. Voi lansa un site prin intermediul caruia atat persoanele juridice cat si persoanele fizice vor putea ... (vezi toată discuția)
Shoping internet d.flory d.flory Validitate confirmare comanda internet... Am facut astazi o comanda catre un anumit site de comert electronic,am facut comanda ,m-am inregistrat conform ... (vezi toată discuția)