Buna ziua,
Cum putem recupera o suma datorata de catre o firma care a comandat serviciile noastre, a beneficiat de ele insa nu le-a platit. A facut o comanda pe internet -fara contract (noi avem locatia intr-o localitate, ei in alta localitate), le-am emis o proforma, au trimis un OP(care s-a dovedit apoi a fi fals) cum ca ar fi platit ,noi le-am executat serviciile in localitatea cu sediul nostru iar apoi am emis factura pe care le-am trimis-o pe email -acelasi email prin care s-a facut comanda. Ei ne-au multumit pentru ajutor si ulterior am aflat de la contabilitate ca banii nu au intrat in contul nostru; Le-am mai trimis emailuri sa achite factura insa fara niciun rezultat; doar au zis ca vor reface plata. Avem o luna si jumatate de cand s-au efectuat serviciile respective. Ce pasi ar trebui sa urmam in continuare? Multumesc
Facturare servicii
attila1956
La o unitate a administratiei locale am emis o comanda ferma pentru executarea unor servicii in doua date concrete diferite, iar furnizorul de servicii a emis ... (vezi toată discuția)
Facturi electronice
aling
Buna ziua!
Am o problema si sper sa ma ajutati.
Voi lansa un site prin intermediul caruia atat persoanele juridice cat si persoanele fizice vor putea ... (vezi toată discuția)
Shoping internet
d.flory
Validitate confirmare comanda internet...
Am facut astazi o comanda catre un anumit site de comert electronic,am facut comanda ,m-am inregistrat conform ... (vezi toată discuția)