avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenirea si transfer actiune pt strain
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenirea si transfer actiune pt strain

Buna ziua,
cetatian strain care este asociat la 90% la un SRL, si societatea aceasta este si actioanara si cu el si alti la un alta societatea forma da SA ,
Dupa decesului asociat in taralui, in cat timp trebuie sa fie indepilinit procedurile si ce anume sunt?
mostenitorulor ce trebuiese face?
ei daca nu pot sa vine in Romania, pot sa da imputernicire sau sa transmite actiunele pe alti ?
existe cum va nici de taxe, impozite, termen unde trebuie sa fie indeplinit procedurile etc?

Alte discuții în legătură

Mostenirea actiune mesade mesade Buna ziua, cetatian strain care este asociat la 90% la un SRL, si societatea aceasta este si actioanara si cu el si alti la un alta societatea forma da SA ... (vezi toată discuția)
Procedura constituire societati viaerese viaerese Buna ziua, -As dori sa aflu informatiile care ma ajuta sa indeplinesc aceasta tinta: Infiintarea unui srl la care asociat sa fie o firma straina care este ... (vezi toată discuția)
Act de cesionare srl giovi_mik giovi_mik buna ziua.eu sunt administrator,mama mea si un unchi au parti egale de actiuni in firma....am fost prin notariat,mi-au cesionat mie actiunile de bun ... (vezi toată discuția)