avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice durata unui contract
Discuție deschisă în Achiziţii publice

durata unui contract

stie cineva sa-mi explice cum stabilesc durata de valabilitate a unui conctract in urmatoarea situatie. S-a efectuat o lucrare intr-o perioada de 3 luni., dar plata pt aceasta lucrare se va face in mai multe transe pe parcursul a 18 luni. Durata contractului va fi de 3 luni sau de 18 luni ?? legislatia pentru aceasta reglementare exista?..va multumesc
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 15:14, 18 Februarie 2011
Contractul produce efecte juridice pana la data stingerii obligatiilor partilor. Asadar, daca plata s-a convenit sa se faca in 18 luni, contractul are o durata de 18 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de neconcurenta eleny07 eleny07 Buna, As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema legata de clauza de neconcurenta; desi am tot citit pe net diverse articole nu inteleg ceva:cum ramane ... (vezi toată discuția)
Durata unui contract de furnizare sedlex12345 sedlex12345 Buna ziua, Un contract de furnizare incehiat in 15.11.2013 are valabilitate pana la finalizarea tuturor obligatiilor, dar nu mai tarziu de 01.06.2014. S-a ... (vezi toată discuția)
Perioada de neconcurenta pentru angajat KarlaVasile KarlaVasile Buna ziua! Am rugamintea sa-mi explicati ce inseamna exact notiunea de \\\\"perioada de neconcurenta\\\\", in sensul ca: plata indemnizatiei se face pe ... (vezi toată discuția)