Mi-am incheiat activitea de munca astazi, dupa 9 luni din care am lucrat luni iar restul am fost in concediu maternal. nu am putut sa iau eu indemnizatie pentru ca nu indeplinesc conditiile necesare si as vrea sa stiu dak pot beneficia de somaj. mai mentionez k am avut un contract pe perioada determinata pana in mai, am inaintat o cerere de concediu fara plata care nu s-a aprobat, dar m-au anuntat dupa 2 sapt perioada in care am primit nemotivat la locul de munca.
Daca am inteles bine, nu aveti 12 luni lucrate in ultimele 24 de luni de la incetare si contractul va incetat pentru absente nemotivate. Ambele nu va da dreptul sa beneficiati de indemnizatie de somaj.
Este bine chiar daca sunt la mai multi angajatori.
Dar este rau ca la modul cum ati incetat contractul (nu ne spuneti art.) nu beneficiati de somaj (art.65)
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Somaj
merymilan
buna seara.doresc si eu sa mi se raspunda la cateva intrebari in legatura cu depunerea actelor pt somaj.am lucrat la o firma de constructii timp de 3 ani si in ... (vezi toată discuția)
De ce nu somaj?
aledical
Doresc sa ma ajute cineva; sotia mea a fost in concediu o saptamina la revenire a primit un preaviz in care i se aduce la cunostintia ca activitatea societatii ... (vezi toată discuția)
Somaj
SaizuCristian
Daca am lucrat la o firma 6 ani si 6 luni ca vanzator cu jumatate de norma adica (4 ore) si am fost restructurat in baza prevederilor art.65 aliniat 1 de ce nu ... (vezi toată discuția)