avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestare concurs ocupare post in societate cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestare concurs ocupare post in societate cu capital privat

Buna ziua,
Lucrez in cadrul unei societati cu capital privat. Am participat la un "concurs" de ocupare a unui alt post in cadrul aceleiasi societati si am fost "respinsa". As vrea sa contest "decizia/rezultatul" concursului dar am nevoie de ajutor pentru a face acest lucru intr-un mod corect si temeinic.

Trebuie sa precizez ca ghilimelele din text sunt folosite pentru a sublinia ca acele cuvinte nu au intelesul lor normal. Adica concursul a fost facut fara o organizare anume ci au fost chemati la un interviu cei care si-au depus cereri. Concursul nu a fost anuntat angajatilor pentru ca nu avem procedura de recrutare interna. Rspingerea mi-a fost comunicata de director pe cale verbala iar rezultatele care au dus la aceasta decizie nu sunt concretizate in nimic.
Trebuie sa contest aceasta decizie pentru ca nu este dreapta. Am aflat asa zisele motive dar nu au legatura cu eficienta mea la locul de munca.
Va rog sa ma ajuati pentru a contesta concursul spanandu-mi cum si care este temeiul legal in baza caruia pot face acest lucru.
Va multumesc!


Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2011
roxanaD, utilizator

Alte discuții în legătură

Contestatie recrutare Marius Ciu Marius Ciu Buna ziua, De curand am sustinut un interviu pentru ocuparea unui post de conducere la o societate pe actiuni, care se ocupa de transportul public local, ... (vezi toată discuția)
Rezultat final concurs functionari publici ContSters435031 ContSters435031 Buna ziua! Am sustinut primul meu examen in cadrul unei institutii publice..In urma sustinerii probei scrise am fost singura admisa, restul candidatilor fiind ... (vezi toată discuția)
Unde pot face o sesizare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a postului administrator financiar la o scoala gimnaziala ? vero2014 vero2014 - Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să ... (vezi toată discuția)