Buna ziua,
De curand am sustinut un interviu pentru ocuparea unui post de conducere la o societate pe actiuni, care se ocupa de transportul public local, societate la care primaria este actionar.
Concursul a fost organizat de catre o firma de recrutare, probabil mai mult ca ''paravan''. In cazul in care contesta cineva, primaria sau CA - ul sa zica ca nu are nici o implicare. Desi aparent pare totul ok organizat, am informatii ca la conducerea companiei va fi numita o persoana aleasa preferential deci nu prea conteaza firma de recrutare, e doar o intelegere intre parti si tot concursul a fost doar formal.
Daca am un background profesional superior celui care probabil va fi numit, pot actiona in vreun fel ? Catre cine pot face o contestatie? Ma intereseaza macar sa aflu criteriile care au stat la baza deciziei de numiere.
După afişarea rezultatelor obţinute la selecţia dosarelor, proba scrisă şi/sau proba practică şi interviu, după caz, candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţie în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului selecţiei dosarelor, respectiv de la data afişării rezultatului probei scrise şi/sau a probei practice şi a interviului, sub sancţiunea decăderii din acest drept.
Termen contestatie
dansidana
DORESC SA STIU DACA CELE 48 DE ORE PENTRU DEPUNEREA CONTESTATIILOR SUNT ORE LUCRATOARE SAU ORE CALENDARISTICE .
CONCURSUL A AVUT LOC INTR-O ZI DE JOI , IAR ... (vezi toată discuția)