avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestatie recrutare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestatie recrutare

Buna ziua,
De curand am sustinut un interviu pentru ocuparea unui post de conducere la o societate pe actiuni, care se ocupa de transportul public local, societate la care primaria este actionar.
Concursul a fost organizat de catre o firma de recrutare, probabil mai mult ca ''paravan''. In cazul in care contesta cineva, primaria sau CA - ul sa zica ca nu are nici o implicare. Desi aparent pare totul ok organizat, am informatii ca la conducerea companiei va fi numita o persoana aleasa preferential deci nu prea conteaza firma de recrutare, e doar o intelegere intre parti si tot concursul a fost doar formal.

Daca am un background profesional superior celui care probabil va fi numit, pot actiona in vreun fel ? Catre cine pot face o contestatie? Ma intereseaza macar sa aflu criteriile care au stat la baza deciziei de numiere.

Multumesc

Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2019
Marius Ciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:33, 25 Noiembrie 2019
După afişarea rezultatelor obţinute la selecţia dosarelor, proba scrisă şi/sau proba practică şi interviu, după caz, candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţie în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului selecţiei dosarelor, respectiv de la data afişării rezultatului probei scrise şi/sau a probei practice şi a interviului, sub sancţiunea decăderii din acest drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen contestatie dansidana dansidana DORESC SA STIU DACA CELE 48 DE ORE PENTRU DEPUNEREA CONTESTATIILOR SUNT ORE LUCRATOARE SAU ORE CALENDARISTICE . CONCURSUL A AVUT LOC INTR-O ZI DE JOI , IAR ... (vezi toată discuția)
Contestație concurs Marianacapsa Marianacapsa Pot contesta nota la proba practica la calculator, dar sa mi corecteze în fata mea? Mulțumesc frumos (vezi toată discuția)
Probe concurs de ocuparea unui post in sitemul bugetar de invatamant victor sorin victor sorin Buna seara , am o nelamurire am aplicat pt un post nedidactic in cadrul unei unitati de invatamant bugetar la probele ce urmeaza sa faca departajarea sunt ... (vezi toată discuția)