avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum pot sa fac public poze si declarati inpotriva unei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum pot sa fac public poze si declarati inpotriva unei firme?

buna.as dori sa stiu cum pot sa fac public unele informati in ineres national asupra une firme fara ca eu sa fiu tras la raspundere cum ca dezvalui secrete de servici si aduc prejudiciu imagini firmei?
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 15:08, 17 Februarie 2011
buna ziua,
prin intermediul unui ziar sau online sau tv, sub rezerva anonimatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea pentru continutul publicat! florincepoi florincepoi Buna ziua! Am o intrebare legata de raspunderea pentru continutul publicat pe un site. Mai concret, daca detin un site pe care consumatorii isi pot publica ... (vezi toată discuția)
Publicarea corespondentei electronice ana.mirea ana.mirea Este legala publicarea, pe un ziar online, a unui e-mail trimis catre redactorul respectivului ziar, in conditiile in care a fost specificat in continutul ... (vezi toată discuția)
Articolul 196 c ContSters173568 ContSters173568 Buna seara, Sunt intr-un conflict de munca cu angajatorul meu ce tine de circa 1 an. Pe mail am insa multe informatii prin care ma batjocorea (Ex: sa ii zic ... (vezi toată discuția)