avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract inchiriere garsoniera locuita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract inchiriere garsoniera locuita

buna ziua. eu, sotul meu si baietelul nostru de 2 ani locuim intr-o garsoniera cf. 1 de 30 mp si acum 3 ani am luat-o in spatiu (doar in acte) pe viitoarea mea cumnata si pe sora ei, pt. a le ajuta la un dosar de obtinere locuinta, deoarece ele nu aveau domiciliul in localitate. acum ele doresc sa le facem un contract de inchiriere pe o perioada de cateva luni, pt. ajutor in acelas dosar, dar intrebarea mea este "se poate asa ceva?". noi vrem sa le ajutam dar as vrea sa stiu in ce fel ne afecteaza asta pe noi? cum putem sa le inchiriem garsoniera(desi doar in acte), care e doar o camera, odata ce locuim si noi aici. sau se inchiriaza doar cativa metri patrati? e asa ceva posibil sau macar legal?
va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 15:41, 17 Februarie 2011
Puteti imparti spatiul pe hartie oricum doriti, se poate inchiria doar o suprafata din total.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafata reala mai mare ca in cartea funciara brandon5 brandon5 Buna ziua. Am o problema legata de cartea funciara si speram sa ma puteti ajuta. Detin o casa si terenul aferent.Din pacate, in cf apare fanat in ... (vezi toată discuția)
Procedura inchiriere spatiu public oraselul copiilor knoppyx knoppyx Buna ziua tuturor, Vreau sa deschid in parcul Oraselul Copiilor un centru de inchirieri karturi cu pedale (masinute cu pedale) pentru copii. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Calcul cota intretinere apartament inchiriat regim hotelier George_pop George_pop Am inchiriat unei firme o garsoniera care are ca obiect de activitate inchirierea in regim hotelier. In garsoniera poate sa locuiasca cel mult 2 persoane ... (vezi toată discuția)