avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... lege pentru credit ipotecar 2006
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

lege pentru credit ipotecar 2006

buna ziua,

am un credit ipotecar luat in 2006
am intrebat la banca RZB de ce dobanda nu este calculata cf legi34/2006 adica sa faca referire la un indice+marja bancii si se foloseste sintagma"evolutia pietei financiare",iar raspunsul primit a fost ca"
" referitor la Legea 34/2006 pentru modificarea si completarea Legii 190/1999, privind creditul ipotecar pentru investitii imobiliare, facem precizarea ca prin aceasta lege se reglemeteaza regimul juridic al creditelor ipotecare pentru investitii imobiliare, aplicandu-se astfel contractelor de credit cu ipoteca incheiate in scopul realizarii de investitii imobiliare; cu privire la acest aspect subliniem faptul ca dumneavoastra sunteti codebitorul unui credit de achizitie locuinta,nefiind astfel aplicabile prevederile acestor legi in cazul de fata; "

va rog sa-mi transmiteti opinia in acest sens
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2011
sima_mrc, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract credite acordate de banca in baza codul-ui civil art. 942 ? mamalui matei mamalui matei Buna ziua, Am doua credite la aceeasi Banca din anul 2008.Evident ca nu se face nicaieri specificatia concreta ce tip de credite sunt dar unul este acordat ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar tuilleries tuilleries Buna ziua! Va rog frumos lamuriti-ma in aceasta problema. Nu stiu daca am notiunile corecte. Credit ipotecar = creditul contractat strici pentru cumpararea ... (vezi toată discuția)
Capital minim ifn florinel114 florinel114 Buna care este capitalul social minim care trebuie sa-l depuna un ifn pentru a putea acorda credite de consum garantate cu ipoteca (vezi toată discuția)