avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de comodat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de comodat

Buna ziua, am un magazin mixt deschis de un an aproximativ intr-un spatiu cu un contract de comodat pentru ca proprietarii nu au vrut un contract de inchiriat, bineinteles ca plate-am chirie o anumita suma, iar din luna ianuarie a vrut sa mareasca chiria iar eu nu am fost de acord,avand in vedere ca vanzarile mergeau in ce in ce mai prost si am convenit ca la sfarsitul lunei februarie sa inchid pe suma pe care ne-am inteles de la inceput. Astazi a venit insotit de doua persoane cand a auzit ca am inceput sa eliberez si a dat vanzatoarea afara din magazin si a pus lacat pe usa si ca pana nu-i dau bani pe cele doua luni cu chiria marita nu mai ma lasa sa iau marfa care este acolo si tot ce mai este. Am sunat la politie care au venit si l-au amendat ptr. disturbarea linistii publice, iar de lacatul pe usa au spus ca nu este de copetenta lor si nu stiu ce sa fac cum sa pot sa desfac legal lacatul de acolo?
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
va adresati imediat in instanta,printr-o ordonanta presedentiala,care sa dispuna accesul dvs imediat in respectivul spatiu(o adresati judecatoriei ca instanta de fond)
atat timp cat acel contract de comodat este cu titlu gratuit, nu aveti de ce sa ii platiti vreo suma de bani,mai ales ca nu si-a respectat promisiunea de a nu va mari chiria,din cate am inteles.
doar asa sa procedati!! altfel,puteti fi acuzata de distrugere ,etc- fapte cu caracter penal(ceea ce poate si urmareste)
Maine este prea tarziu daca ma duc la judecatorie?
Pentru evaziune fiscala la cine trebuie sa-l denunt la politia economica sau la financiar.

Alte discuții în legătură

Contract de comodat nerespectat Maria Marinca Maria Marinca Buna ziua. Detin un magazin alimentar situat intru-un imobil \'inchiriat\' in baza unui contract de comodat. In urma cu o luna, ca urmare a unei discutii avute ... (vezi toată discuția)
Contract de închiriere - reziliere szmjanos szmjanos Bună ziua, Dacă există un contract de închiriere cu multe deficiențe, incheiat între două persoane juridice pe o durată de 10 ani, din care a trecut ... (vezi toată discuția)
Care este pedeapsa daca incasez bani din chirie si nu platesc impozit cosmin2005 cosmin2005 Care este amenda/pedeapsa pentru beneficii din chirii la care nu am platit niciodata impozit. Mentionez ca a venit Politia,Anaf si garda financiara si a gasit ... (vezi toată discuția)