avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1326 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident cu victima
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident cu victima

buna....cine imi poate solutiona si mie nelamuriea:astazi un prieten a fost calcat pe trecerea de pietoni de catre o domnisoara ...s-a lovit la cap,membre....a fost dus la spital ,akolo s-a constatat ca nu are nevoie de internare....la locul accidentului au venit 2 ''politisti''care nu au urmat ...dupa mine pasii legali:au legitimat vinovata dar ea a refuzat acest lucru,nu i-au pus fiola ,nici macar nu si-au amintit.Au mers la spital cu victima si cu soferita ''priceputa'',pe holurile spitalului se rugau de dansa sa le dea permisul...ea incerca sa le spuna ca nu era pe trecere desi existau martori,eu am intervenit cu o intrebare:''nu vrea sa va dea permisul?'',iar ei mi-au raspuns:''cum sa nu vrea,noi ce suntem''....au plecat de la spital spre sectia de politie ,acolo s-au gandit ca trebuie sa-i puna fiola domnisoarei soferite,aceasta a refuzat spunand ca accepta sa i fie pusa fiola numai daca i o pun si victimei....Politistul ,foarte destept executa spusele domnisoarei si indreapta fiola catre victima....Intre timp apar 2 ...(cu adevarat)...politisti care sp sa nu i puna fiola victimei si sa i ia permisul domnisoarei soferite...VIctima este intrebata daca are pretentii,raspunsul este negativ,a sp sa se indeplineasca obligatiile legale,dupa terminarea declaratiilor,inculpata primeste amenda de 2mil 100....in24 de ore...iar incadrarea s-a facut pt neacordare de prioritate...as vrea sa stiu daca aceasta este solutia potrivita pt acest caz....eu zic ca totusi este un caz penal....multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:12, 18 Februarie 2011
Pentru neacordarea prioritatii pietonilor se ia masura suspendarii permisului.
Prietenul dvs sa formuleze o plangere catre Inspectoratul Judetean si chiar catre cel General al Politiei si sa sa aaratet ce s-an intamplat,indicandu-va pe dvs ca martor.
Comportarea politistilor trebuie sanctionata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier, permis retinut tu_tu tu_tu Ce legislatie exista pentru accidentele auto? In afara de codul rutier.....As vrea sa stiu cum se procedeaza in cazul victimei..procedura.... Multumesc ... (vezi toată discuția)
Refuz de intocmire a pr.verbal . IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua. va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra . O duduie , soferita , a confundat frana cu acceleratia , a lovit un zid , un cos de gunoi si o femeie ... (vezi toată discuția)
Bună seara,pe data 26.09.2022 la ora 10:30 în ploiești am ... LEOAICA LEOAICA Bună seara,pe data 26.09.2022 la ora 10:30 în Ploiești am accidentat fără să vreau un pieton pe trecerea de pieton și am înțeles că se numește ... (vezi toată discuția)