avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Maternitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Maternitate

Sunt insarcinata si as dorii sa aflu daca exista posibilitatea sa primesc maternitate daca nu lucrez nicaieri,daca platesc pe cartea de munca un an?
Cel mai recent răspuns: lauraadriana , utilizator 22:00, 17 Februarie 2011
Va referiti probabil la concediu de crestere si ingrijire copil.
Nu se poate pentru ca ordonanta spune sa realizati in ultimul an anterior datei nasterii copilului, timp de 12 luni venituri din salarii, activitati independente, etc. supuse impozitului pe venit.
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2011
lauraadriana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil ana-maria iacob ana-maria iacob Buna seara.Am si eu unele nelamuriri cu privire la concediul de dinaintea nasterii si dupa nastere. Sunt insarcinata in 7 luni si lucrez cu carte de munca tot ... (vezi toată discuția)
Maternitate DimaAlexandra DimaAlexandra Buna ziua am ramas insarcinata lucrez de 2 ani intr`o alimentara si as vrea sa stiu cat trebuie sa lucrez pt a beneficia de maternitate? (vezi toată discuția)
Cate luni trebuie sa am lucrate minim astfel incat sa pot ramane insarcinata si sa beneficiez de concediu de doi ani pentru bebe? monica_14 monica_14 Cate luni trebuie sa am lucrate minim astfel incat sa pot ramane insarcinata si sa beneficiez de concediu de doi ani pentru bebe? Lucrez cu carte de ... (vezi toată discuția)