avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie invatamant

Demisia din invatamant anuleaza statutul de titular?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 21:41, 17 Februarie 2011
da, anuleaza statutul de titular; ca sa puteti sa redeveniti innapoi titular ,daca va depuneti demisia trebuie sa dati din nou concursul de competenta;
Buna seara !
Demisia este un act unilateral al angajatului , care presupune incetarea CIM si implicit , pierderea statutului de titular ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie din invatamant andreea3006 andreea3006 Sunt profesor titular de limba si literatura romana, am luat examenul de definitivat de anul acesta si doresc sa demisionez din motive personale. Inca nu mi-am ... (vezi toată discuția)
Profesor titular in 2001, poate relua activitatea in 2014? Amelia Muntean Amelia Muntean Buna ziua, Datele sunt urmatoarele: - profesor titular, in urma examenului sustinut la Inspectoratul Scolar, cu numire pe post la unitatea de invatamant ... (vezi toată discuția)
Imi putei spune daca am formulat bine o demisie????cei de la resurse o contesta dorin.brezoi dorin.brezoi Subsemnatul Brezoi Dorin Stefan , angajat a S.C Premium Auto Motors S.R.L, in functia de consultant vanzari piese auto, va informez ca incepand din data de ... (vezi toată discuția)