Buna seara.
Sunt angajat pe o functie de executie intr-o institutie publica. Astazi, am primit o anexa la fisa postului( care are nr. de inregistrare de la sfarsitul lunii ianuarie 2011), anexa pe care nu am semnat-o deoarece nu sunt de acord. De fapt, aceasta anexa cuprinde la descrierea postului, un post care nu exista in organigrama unitatii, dar prin care se doreste sa mi se dea mie ca atributiune ceea ce ar trebui sa faca un sef.
Este posibil acest lucru, sau este facuta in mod tendentios ca o razbunare?
Cum se poate ca aceasta anexa sa fie intocmita si chiar aprobata de directorul unitatii, fara ca ea sa fie semnata de catre persoana care trebuia sa ia la cunostinta?
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.
Va multumesc aniticipat.
vreti sa spuneti ca existau 2 posturi cu 2 fise de post . si pentru ca nu au pe nimeni in postul nr.1 au dat la postul 2 si atributiile postului 1.
probabil ca au considerat ca puteti face fata la toate sarcinile ( aveti posililitatea sa va renegociati salariul)
daca sarcinile sunt conform ca pregatirea dvs ? de ce nu ? rentabilizeaza societatea.
Fisa postului
goplanet
atributiunile din fisa postului pot fi schimbate de la o zi la alta printr-o decizie, desi postul isi pastreaza denumirea si nici salariu sau locul de munca nu ... (vezi toată discuția)