avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort/Partaj fara plata taxei de timbru, se poate ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort/Partaj fara plata taxei de timbru, se poate ?

care ar fi varianta de partaj in cadrul unui divort fara a mai plati taxele de timbru de 3% atunci cand se merge pe o tranzactie ?
Cel mai recent răspuns: Ciprian Cioaric , Mediator 23:16, 17 Februarie 2011
Nu este alta varainata din cate cunosc. Doar la notar dar sigur va costa mai mult.
Aveti varianta medierii. Daca un litigiu se incheie printr-un acord de mediere puteti recupera taxa de timbru. Pentru mai multe informatii va rog accesati www.alegemedierea.ro . cu siguanta si alte situri despre mediere va vor oferi raspunsurile cautate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este, din punct de vedere al costurilor, cea mai ieftina varianta de divort? eu12345 eu12345 Buna ziua! va rog frumos, ajutati-ma si pe mine cu raspunsul la intrebarea din titlu! este vorba despre un divort in care este implicat un minor si despre ... (vezi toată discuția)
Divort IRINA38 IRINA38 Buna ziua, sant casatorita de 17 ani , detinem un apartament, o masina , un credit prima casa prin care am achizitionat o garsoniera, un credit nevoi ... (vezi toată discuția)
Procedura divort- costuri/partaj- acte necesare alex83 alex83 buna ziua...care sunt procedurile de divort..?mai trebuiein..instanta?..sau cum se face mai exact.../..ma refer si cu treaba de partaj cu toate...acte ... (vezi toată discuția)