avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general acte necesare ii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

acte necesare ii

ca si intreprindere individuala,ce acte contabile trebuie sa am?
ce stiu eu ,e ca se tine in partida simpla si ca ar trebui sa am nir,registru de inventar,registru de incasari si plati.am casa de marcat ,monetare zilnice fct de incasari.acele monetare unde tr sa le evidentiez caci nu am registru de casa .multumesc.:)
Cel mai recent răspuns: eu cosmina , utilizator 10:33, 18 Februarie 2011
Z-turile zilnice (monetarele) le inregistrati in registrul de incasari si plati
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conta intreprindere individuala ce acte contabile trebuie sa intocmesc la o intreprindere individuala,neplatitoare de tva(comert ambulant)?am deja RJIP,reg inventar,reg unic de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate i.i florin_magdici florin_magdici Buna, Am cateva nelamuriri cu privire la preluarea unei I. I caen-comert prod alimentare si nealimentare, tigari, tutun pe scurt un chiosc de cartier Din ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - facilitati de cazare julia1andrew julia1andrew De la inceput va spun ca nu ma pricep deloc la treburi de astea fiscale si ca doar conjunctura m-a determinat sa deschid o intreprindere individuala. Am o mica ... (vezi toată discuția)