avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... (recuperare) - inselaciune in intermediere loc de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

(recuperare) - inselaciune in intermediere loc de munca?

in 19.01.11 am contactat o firma de intermediere ptr. un loc de munca in strainatate,urmand sa plec pe data de 05.02.11.cu doua zile inainte de plecare sunt anunta ca se mai intirzie plecarea datorita vremii nefavorabile. dupa alte sase zilede insistente telefonice a intors foaia ca nu ne-a iesit permisele de munca,iar mai nou nu prea mai raspunde la tel. cel putin pe mob,deloc. am uitat sa mentionez ca ne-a zis sa urgentam cu serviciu,adica sa nedam demisiile pina pe 05.02.11. am platit medierea+transportul----euro m-am inbolnavit de stomac simi vine sa-mi#-o.este vreo sansa sa ne recuperam bani ?mentionez ca avem chitante si facturi pe bani care i-am dat:help::help::help:
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2011
dorex09, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:17, 18 Februarie 2011
Megeti la politie si sesizati cazul. Este posibil sa fi fost inselat.
Cred ca era vorba despre o firma de INTERMEDIERE nu MEDIERE. Sunt multe situatii de acest gen, asa ca apelati la politie, desi este posibil ca firma nici sa nu mai existe.
Multumesc ptr. raspunsuri. da INTERMEDIERE ,si firma tot pe pozitie este de circa cinci ani oare ce sa mai cred? s-a fie doar o chestiune de timp?
Daca aveti suspiciuni, faceti o plangere penala pentru inselaciune si anexati dovezile pe care le detineti!
Luati legatura si cu alte persoane aflate in postura dvs.si impreuna,formulati la politie sau la parchet,plangere/plangeri penala/e pentru inselaciune,conform art.215 c.pen.
Plangeri formulate de mai multe persoane au mai multe greutate.
In aceasta situatie aveti dreptul sa solicitati despagubiri si daune morale.
Succes !

Alte discuții în legătură

Inselata cu loc de munca in strainatate mariana2012 mariana2012 In luna octombrie, anul trecut ma inscriu telefonic la o persoana care a dat anunt in ziar pentru angajare fabrica de mezeluri Germania. Imi spune ca ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sait anunturi italia flancfuster flancfuster Buna ziua, Acum trei saptamani am gasit pe un sait de anunturi din Italia un echipmanet electronic dorit de mine. Dupa mai multe conversatii despre echipament ... (vezi toată discuția)
Am fost păcălit la vânzarea unui iphone: mi-au schimbat banii, mi-au dat mai puțini Alex.pit Alex.pit Buna seara... Am pus la vanzare un iphone x pe un site de vanzari....Am fost contactat de o persoană ...am stabilit o întâlnire neam intalnit ... (vezi toată discuția)