avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... TARIFE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

TARIFE

Va rog frumos daca se poate sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: daca la o institutie de utilitati publice am un aviz cu majorarea de tarif cu data de 13.01.2011, am voie sa il aplic in luna februarie 2011(in conditiile in care eu in luna februarie 2011 emit facturi pentru consumul aferent lunii ianuarie 2011) sau trebuie sa-l aplic in luna martie 2011 abia ...pentru ca atunci am pe facturi consumul lunii februarie?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Lamuriri legate de schimbarea furnizorului de curent angi25 angi25 Buna ziua! Asociatia de proprietari din care fac parte are curent electric de la o institutie publica si in baza facturii emisa de aceasta, se plateste ... (vezi toată discuția)
Data afisare lista intretinere mdDentist mdDentist Buna ziua, Asociatia a avut cutuma pana acum (asa stabilise administratorul, care se apucase de administrare de vreun an) ca lista spre exemplu pe februarie ... (vezi toată discuția)
Intocmirea listei de plata lunara Almaris Almaris Se stie ca legea permite ca la asociatiile ce au optat pentru tinerea contabilitatii in partida simpla, administratorul poate fi si contabil. De regula, pentru ... (vezi toată discuția)