avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

somaj

unde se plateste contributia ptr somaj si doar cu op? de catre societate.de ex ptr constanta
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2011
Nicoleta1979, utilizator
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 15:08, 18 Februarie 2011
Sunteti societate?
Numarar - trezorerie caserie
Ordin plata - trezorerie, sau banca
la trezorerie stiu cat ai de plata de ex la somaj? ca soc este in urma cu platile. pot merge direct la trezorerie si platesc numerar?
Nu inteleg ce spuneti.
Nu aveti evidenta contabila?
O varianta ar fi sa sa cereti o fisa sintetica de la evidenta contribuabili unde aveti detaliat fiecare contribuitie.
Da puteri plati in munerar la caserie cu foaie varsamant.
da sunt ceva pb cu contabila , cautam o alta contabila de aceea situatia e putin cam neclara.
Mergeti la asistenta contribuabili si intrebati de inspectorul care se ocupa de litera cu, care se incepe firma dumneavoastra.
De acolo o sa va spuna daca aveti toate declaratiile depuse la zi, cat mai aveti de plata, dobanzi si penalitati.............

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante buget teo.madalina teo.madalina Ce varianta am sa achit retantele privind retinerile la sursa din salarii direct la Trezorerie?, in baza carui document.Mentionez ca am restante privind toate ... (vezi toată discuția)
Ordin de plata irina_iris_19 irina_iris_19 am depus declaratia 112 si acum trebuie sa platesc la stat.cum platesc?imi trebuie un ordin de plata presupun?imi puteti spune va rog unde il pot gasi?multumesc (vezi toată discuția)
Taxe si impozite ndan57 ndan57 #-oBuna ziua, as dori daca doriti sa ma lamuriti in legatura cu plata cas-ului prin foaie de varsamant sau cum se face ?, prin ce forma de plata?. Daca aleg ... (vezi toată discuția)