avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ordin de plata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ordin de plata

am depus declaratia 112 si acum trebuie sa platesc la stat.cum platesc?imi trebuie un ordin de plata presupun?imi puteti spune va rog unde il pot gasi?multumesc
Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 08:10, 23 August 2011
presupuneti bine. da' merge si cu numerar.
op gasiti la banca.
Aceste ordine de plata se fac pe un program gratuit pe care il puteti descarca de pe site www.mfinante.ro. Daca nu aveti cont la banca, platiti la caseria Administratiei Finantelor Publice de care apartineti, cu foaie de varsamant. (trebuie sa selectati atent contul, localitatea, data...). Prima data, pana va luati contabil, poate va ajuta cei de la AFP daca ii rugati sa va faca F.V.
:luck:
Ultima modificare: Marți, 23 August 2011
Herra_, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati cu numerar brinzaru brinzaru O societate comerciala poate depune in contul altei societati numerar mai mare de 5000,00 lei cu foaie varsamant? Se considera plata in numerar cu ... (vezi toată discuția)
Somaj Nicoleta1979 Nicoleta1979 unde se plateste contributia ptr somaj si doar cu op? de catre societate.de ex ptr constanta (vezi toată discuția)
Cum se achita soldul tva de plată la sfârşitul perioadei de raportare din declaratia 300? LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o persoana fizica autorizata, platitoare de TVA si in urma completarii declaratiei 300 mi-a rezultat la randul 41 un sold TVA de plata in ... (vezi toată discuția)