avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plati cu numerar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plati cu numerar

O societate comerciala poate depune in contul altei societati numerar mai mare de 5000,00 lei cu foaie varsamant? Se considera plata in numerar cu chitanta?Banca la incasarea numerarului a emis ORDIN DE INCASARE NUMERAR
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 00:44, 13 Aprilie 2011
Platile mai mari de 5000 se fac cu OP
daca plata s-a efectuat direct la caseria bancii in contul acelei societatii , platile pot fi mai mari de 5000 ron si ordinul de incasare in numerar se considera chitanta
Puteti depune si un milion. Doar ca banca va va solicita sa completati un formular prin care declarati ca banii depusi sunt ai dv. (ai firmei) - solicitat de Oficiul pentru combaterea spalarii banilor. Puteti depune banii si fara foaie de varsamant (depinde de cutumele bancii) - deoarece oricum banca va va emite un document care sa ateste ca a incasat banii. Dv. puteti sa-l numiti oricum, rolul lui este de chitanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata unei facturi de catre o persoana fizica in numele unei persoane juridice manfree manfree Situatie atipica...unui SRL i-a fost emisa o factura in valoare de 20 000 RON, suma ce trebuie platita urgent. Cum suma depaseste 5000 RON, nu se poate plati ... (vezi toată discuția)
Registru casa- plati mai mari de 5000ron ioana_22 ioana_22 Buna ziua. Am si eu o problema, nu stiu cum se inregistreaza in registrul de casa platile mai mari de 5000 Ron. Chitanta reprezinta o depunere la banca. ... (vezi toată discuția)
Contractul de creditare societate Buna ziua, Contractul de creditare societate, se inregistreaza in registrul de casa? Am nevoie de aceasta informatie din motivul urmator: - tin ... (vezi toată discuția)