avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum se achita soldul TVA de plată la sfârşitul ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum se achita soldul TVA de plată la sfârşitul perioadei de raportare din declaratia 300?

Buna ziua.

Sunt o persoana fizica autorizata, platitoare de TVA si in urma completarii declaratiei 300 mi-a rezultat la randul 41 un sold TVA de plata in valoare de 30 de lei.

Care este procedura de achitare a acestui sold? Merg la banca si achit intr-un cont bancar? Se poate achita si la casierie la ANAF?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:21, 15 Aprilie 2015
Eu zic sa platiti direct la caseria de la trezorerie din judetul dumneavoastra pentru a nu plati la banca si comision bancar.
Descarcati de pe situl mfinante programul de generare foi de varsamant, completati formularul, listati intr-un exemplar si mergeti cu el si cu banii la trezorerie.
Acolo in programul de generare foaie de varsamant cand selectati ca doriti sa platiti tva-ul se genereaza automat si contul in care se duc banii.
Multumesc.
Programul este cumva cel de la adresa asta:
[ link extern ]
?
Acela actualizat la 15 ianuarie 2015?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2015
LuceNera, utilizator
Da, de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce cont platesc contributiile sociale pentru o firma, sector 2 MitranStefania MitranStefania Buna ziua, poate cineva sa ma ajute concret, spunandu-mi in ce cont trebuie sa platesc contributiile sociale (ale angajatorului si ale angajatului) pentru o ... (vezi toată discuția)
Plata unei facturi de catre o persoana fizica in numele unei persoane juridice manfree manfree Situatie atipica...unui SRL i-a fost emisa o factura in valoare de 20 000 RON, suma ce trebuie platita urgent. Cum suma depaseste 5000 RON, nu se poate plati ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere declaratia 112 ataela ataela Va rog sa-mi spuneti: -daca am facut o angajare in data de 08.08.2013 ,care este termenul de depunere a declaratiei 112 -in ce mod voi vira banii datorati la ... (vezi toată discuția)