avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general In ce cont platesc contributiile sociale pentru o ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

In ce cont platesc contributiile sociale pentru o firma, sector 2

Buna ziua, poate cineva sa ma ajute concret, spunandu-mi in ce cont trebuie sa platesc contributiile sociale (ale angajatorului si ale angajatului) pentru o firma care apartine de administratia sectorului 2, Bucuresti?
Am descarcat de pe site-ul Anaf acea lista cu conturile trezoreriei dar mi-am prins urechile in ea! Inainte de 2014 era un singur cont unde se achita.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MitranStefania , utilizator 23:25, 13 Februarie 2014
Trebuie sa platiti in contul unic pentru bugetele asigurãrilor sociale si fondurilor speciale. Selectati din programul de generare ordine de plata/foi de varsamant.
La ce program de generare va referiti? Acela de ordine plata si foi de varsamant care s-a modificat de curand (adaugand ei ceva de "angajament")? acolo poti sa treci ce cont vrei daca ii pui "TREZ" si 702 care e de la sectorul 2, ti-l recunoaste, dar tu poti sa platesti impozitul pe venitul din salarii in contul pentru contributiile sociale...sau imi scapa mie ceva? Nu toate firmele achita folosind acel program, noi de exemplu faceam platile prin transfer bancar, online folosind digipassul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se achita soldul tva de plată la sfârşitul perioadei de raportare din declaratia 300? LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o persoana fizica autorizata, platitoare de TVA si in urma completarii declaratiei 300 mi-a rezultat la randul 41 un sold TVA de plata in ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere declaratia 112 ataela ataela Va rog sa-mi spuneti: -daca am facut o angajare in data de 08.08.2013 ,care este termenul de depunere a declaratiei 112 -in ce mod voi vira banii datorati la ... (vezi toată discuția)
Cas conform oug 82/2010 andradaa andradaa Buna ziua, as dori sa intreb pe cei care in baza ordonantei 82/2010 pentru conventie civila , au depus declaratia la CAS, unde au platit ce au declarat??? Eu ... (vezi toată discuția)