avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Termen de depunere declaratia 112
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Termen de depunere declaratia 112

Va rog sa-mi spuneti:
-daca am facut o angajare in data de 08.08.2013 ,care este termenul de depunere a declaratiei 112
-in ce mod voi vira banii datorati la stat,pentru angajati(cas,cass,pensii)?Sunt la primul angajat,la plata primului salariu.
Mentionez ca am o Inreprindere Individuala.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:17, 2 Septembrie 2013
Termenul de depunere a D 112 pentru luna august este 25.09.2013.
Daca nu aveti cont deschis la o banca,puteti face plata contributiilor sociale si a impozitului pe veniturile din salarii,la trezoreria de care apartineti,cu foi de varsamant.
Trebuie sa depuneti in contul unic pentru bugetul de stat(impozitul pe venitul din salariu) si in contul unic pentru asigirari sociale si fonduri speciale (restul contributiilor pe salarii). Termenul de plata e acelasi ca si la declaratia 112.
Daca platiti prin contul firmei din banca tot de la adresa de jos completati doua ordine de plata in dublu exemplar .
Daca platiti la ei la finate, la chiseu descarcati programul de generare a foilor de varsamant si completati doua formulare pentru cele doua conturi cu totalul sumelor, de la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributiilor la bugetul de stat gabi_chera gabi_chera sunt pfa si doresc angajarea unui salariat cu timp partial de munca.ce cotributii datorez eu la buget ,ce contributii datoreaza salariatul si modalitatea de ... (vezi toată discuția)
In ce cont platesc contributiile sociale pentru o firma, sector 2 MitranStefania MitranStefania Buna ziua, poate cineva sa ma ajute concret, spunandu-mi in ce cont trebuie sa platesc contributiile sociale (ale angajatorului si ale angajatului) pentru o ... (vezi toată discuția)
Unde platesc contributiile salariale Myahella Myahella Buna ziua. Va adresez aceasta intrebare avand in vedere ca e prima data cand platesc datoriile salariale. Intrebarea mea este daca depun foile de varsamant tot ... (vezi toată discuția)