avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1999 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Unde platesc contributiile salariale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Unde platesc contributiile salariale

Buna ziua. Va adresez aceasta intrebare avand in vedere ca e prima data cand platesc datoriile salariale. Intrebarea mea este daca depun foile de varsamant tot la trezorerie si daca trebuie sa fac separat pentru contributii si pentru impozit? Multumesc de raspuns!
Cel mai recent răspuns: Myahella , utilizator 18:46, 14 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru plata cu numerar, intocmiti 2 foi de varsamant, una pentru contributii sociale si una pentru impozit.Puteti face plata si cu ordin de plata,banuiesc ca aveti cont bancar.
Multumesc de raspuns! Da am cont bancar!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de depunere declaratia 112 ataela ataela Va rog sa-mi spuneti: -daca am facut o angajare in data de 08.08.2013 ,care este termenul de depunere a declaratiei 112 -in ce mod voi vira banii datorati la ... (vezi toată discuția)
Cas conform oug 82/2010 andradaa andradaa Buna ziua, as dori sa intreb pe cei care in baza ordonantei 82/2010 pentru conventie civila , au depus declaratia la CAS, unde au platit ce au declarat??? Eu ... (vezi toată discuția)
In ce cont platesc contributiile sociale pentru o firma, sector 2 MitranStefania MitranStefania Buna ziua, poate cineva sa ma ajute concret, spunandu-mi in ce cont trebuie sa platesc contributiile sociale (ale angajatorului si ale angajatului) pentru o ... (vezi toată discuția)