avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... care este termenul de scriere a incheierii unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

care este termenul de scriere a incheierii unei actiuni in dosar?

Dosar perimat ,ultima sedinta 21jan,presedinta sedintei nu scris incheierea in dosar nici pina azi .In fiecare saptamina am sunat la arhiva primind acelasi negativ raspuns ca dosarul nu a ajuns inca in arhiva .Stiu ca am termen de 20de zile de la data incheierii pt a face contestatie sau riinceperea unei alte actiuni,dar asa cum sa perimat datorita neprimirii citatiilor ma tem ca si acum se va intimpla la fel.Sint satul de acest termen numit proceduraX-(care nu se mai scurteaza niciodata in societatea asta (si nu gasesc iconita pt a simboliza invirtirea in jurul cozii)
Cel mai recent răspuns: aianaa , utilizator 16:09, 18 Februarie 2011
Conform Codului de Procedura Civila hotărârea care constată perimarea este supusă recursului în termen de 5 zile de la pronunţare, nu 20 asa cum ati fost dvs. informat. Atentie mare - de la pronuntare, nu de la redactare.

Stiu ca e frustranta asteptarea pronuntarii si apoi a redactarii unei hotarari judecatoresti, dar pentru judecatorii care au cate 160 de dosare intr-o singura sedinta este destul de greu sa se pronunte rapid. Mergeti sa vedeti sau cereti persoanei care va raspunde la telefon sa se uite in condica de sedinta, chiar daca hotararea nu este redactata totusi instanta ar fi trebuit sa se pronunte pana acum.
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2011
aianaa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare divort alina010 alina010 Procesul de divort s-a finalizat in noiembrie 2010 insa nici pana in acest moment nu am primit acasa hotararea respectiva. Nu s-a facut recurs, insa nu inteleg ... (vezi toată discuția)
Termen peraspera peraspera Am cerut TB decizia civila si am primit prin posta Adresa TB din 27.11.2008: ...dosarul X \"s-a solutionat la 3.10.2008 si se afla in curs de redactare\". ... (vezi toată discuția)
Cat de repede se afla solutia intr-o somatie de plata ContSters57430 ContSters57430 buna ziua am incheiat un contract de consultanta cu o avocata pentru un set de dosare cu somatii de plata. termenul de judecata a fost pe 27 martie 2009. ... (vezi toată discuția)