avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Actualizare Revisal 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Actualizare Revisal 2011

Buna ziua,

Va rog , daca stie cineva cum se pot transmite la ITM noile modificari din CIM (ocupatia/functia) avind in vedere ca, COR-ul a suferit modificari din 2011 iar Revisal-ul nu este actualizat cu COR 2011.

Multumesc,
Camelia
Cel mai recent răspuns: Cam13* , utilizator 13:20, 19 Februarie 2011
Toate modificarile intervenite pe anul 2011 se pot depune doar online. Mergeti la ITM si cereti o parola de acces online.

Asteptati sa apara Patch ReviSal cu Actualizarea nomenclatorului COR pentru registrul electronic.
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2011
Popa Adrian, Contabil
Cam13* a scris:

Buna ziua,

Va rog , daca stie cineva cum se pot transmite la ITM noile modificari din CIM (ocupatia/functia) avind in vedere ca, COR-ul a suferit modificari din 2011 iar Revisal-ul nu este actualizat cu COR 2011.

Multumesc,
Camelia

Pentru moment doar faceti scriptic aceste modificari intrucat actualizarea REVISAL-ului va mai dura.
Multumesc ptr raspuns Lucian , dar eu am deja parola de cind a aparut revisalul...problema este ca nu pot trimite actualizarile online la ITM ptr ca nu a aparut nici o modificare la acest Revisal ptr 2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme revisal dumi32 dumi32 Buna ziua am urmatoarea problema in ce priveste preluarea datelor din Revisalul vechi, anume imi apare urmatorul text : Baza de date incarcata nu ... (vezi toată discuția)
Registru electronic la angajati stefan66 stefan66 cum tinem evidenta angajatilor in afara carnetelor de munca in cazul in care acestea au fost predate angajatilor? de unde se poate lua registrul electronic de ... (vezi toată discuția)
Programul revisal nou de la 01.08.2011 ? 22.08.2009 22.08.2009 Va rog asi dori sa stiu unde gasesc actualizarea programului REVISAL de la data de 01.08.2011 , am cautat pe ITM , versiunea 5.0. dar nu ... (vezi toată discuția)