avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... programul revisal nou de la 01.08.2011 ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

programul revisal nou de la 01.08.2011 ?

Va rog asi dori sa stiu unde gasesc actualizarea programului REVISAL de la data de 01.08.2011 , am cautat pe ITM , versiunea 5.0. dar nu am gasito
Va mu;ltumesc mult
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 11:20, 5 August 2011
22.08.2009 a scris:

Va rog asi dori sa stiu unde gasesc actualizarea programului REVISAL de la data de 01.08.2011 , am cautat pe ITM , versiunea 5.0. dar nu am gasito
Va mu;ltumesc mult

Buna ziua!
Actualizarea programului revisal o gasiti pe urmatorul link:
[ link extern ] /
"01.08.2011

Actualizarea nomenclatorului COR pentru registrul electronic
Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor un patch de actualizare a versiunii curente (v2.0.6) a aplicaţiei ReviSal, prin intermediul căruia se actualizează nomenclatorul Clasificării Ocupaţiilor din România integrat în aplicaţie, conform nomenclatorului COR în vigoare la data curentă, publicat pe site-ul Ministerului Muncii Familiei şi Protecţiei Sociale.
Pentru corecta instalare a patch-ului şi utilizarea corespunzătoare a aplicaţiei Revisal actualizate, se recomandă parcurgerea în prealabil a ghidului de instalare şi utilizare.

- Patch ReviSal.KB.206.007 (pentru Windows XP / 2000 / 98)
- Ghid de instalare şi utilizare (format .pdf - Portable Document Format)

Angajatorii care utilizează aplica...."
Dvs trebuie sa va actualizati COR ul....

Versiunea 5.0 e pentru testare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme revisal dumi32 dumi32 Buna ziua am urmatoarea problema in ce priveste preluarea datelor din Revisalul vechi, anume imi apare urmatorul text : Baza de date incarcata nu ... (vezi toată discuția)
Registru electronic la angajati stefan66 stefan66 cum tinem evidenta angajatilor in afara carnetelor de munca in cazul in care acestea au fost predate angajatilor? de unde se poate lua registrul electronic de ... (vezi toată discuția)
Revisal lico78us lico78us am o intreprindere individuala si am luat de la itm parola Cum fac sa trimit un contract ? care sunt pasi ? sa pot trimite un contract de ... (vezi toată discuția)