avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... tahometru stricat - amenda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

tahometru stricat - amenda

Societate de transport marfa, am primit o amenda pt efectuarea unei curse cu o masina al carui tahometru era defect. Tahometrul era defect (nu inregistra km parcursi deoarece nu mergea kilometrajul masinii) de 2 zile, fusesem la "service tahometre" si mi-a scris pe constatare lipsa piesa sa ma intorc peste 2 zile. Masina era incarcata cu marfa purtand mentiunea marfa netransbordabila, asa ca am efectuat transportul chiar dc masina avea tahometrul defect. Vreau sa contest amenda, am vreo sansa? Va rog, ajtati-ma cu indicarea textelor legale aplicabile. Multumesc

Alte discuții în legătură

Garantie auto abaeurope abaeurope Buna ziua, am achizitionat in urma cu o luna un furgon zero km marca FIAT DUCATO de la dealer AUTO COMO CONSTANTA ,in urma cu o saptamana am trimis masina in ... (vezi toată discuția)
Tahograf defect louisa louisa Buna ziua, In data de 04.04.2012 tir-ul societatii a fost oprit de un agent de circulatie pe Autostrada Bucuresti-Pitesti pe motiv ca circula cu viteza prea ... (vezi toată discuția)
Fisa postului pt. sofer si tehn. frigotehnist MICOLIS MICOLIS Am urgenta nevoie de fisa postului pt. frigotehnist, tehnician frigotehnist, sofer. Mii de multumiri ! (popmicolis@gmail.com) (vezi toată discuția)