avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 magazin cu produse tip plafar
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

magazin cu produse tip plafar

Vreau sa fac un magazin de vanzare a produselor naturale.Ce legi trebuie sa cunosc si ce produse pot vinde, fara a fi farmacist ?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 19:47, 20 Februarie 2011
Dvs. nu trebuie sa fiti farmacist, dar trebuie sa aveti angajat cel putin o persoana cu studii in domeniu.
Puteti colabora cu un farmacist sau asistent deoarece acesta este abilitat sa recomande ceaiuri si alte produse clientilor.
Ca forma juridica este indicat sa fie un SRL (pentru a putea avea angajati!).
Partile sociale nu trebuiesc detinute de o persoana cu pregatire farmaceutica; partile sociale sunt detinute de actionarii din cadrul societatii.

Acest magazin pe care doriti sa il infiintati va putea comercializa toate produsele si desfasura toate activitatile care vor fi trecute in actul constitutiv al societatii.

Pentru a infiinta societatea comerciala trebuie sa intocmiti si sa depuneti un dosar la Registrul Comertului; acesta va va elibera certificatul de inmatriculare al societatii.
Dosarul trebuie sa cuprinda:
- dovada rezervarii de denumire a societatii;
- dovada actului de spatiu;
- declaratie pe proprie raspundere a asociatilor si administratorilor,
- cazierele fiscale ale acestora;
- specimen de semnatura,
- dovada depunerii capitalului social,
- actul constitutiv al societatii;
Toate acestea autentificate si inregistrate de catre un notar sau avocat.
SUCCES!

Sfatul meu este sa infiintati o intreprindere individuala. Contabilitate in partida simpla(nu va trebuie obligatoriu contabil, doar sa fiti sfatuit la inceput de unul), puteti sa aveti pana la 5 angajati cheltuieli de infiintare mai mici. ( maximum 200 lei)
Detalii infiintare aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Farmacie naturista icewomen icewomen [b]IN 2011 VOI INCHEIA CURSURILE SCOLII POSTLICEALE SANITARE SPECIALIZAREA ASISTENT FARMACIE. AS DORI SA STIU DACA IMI POT INFIINTA UN PLAFAR SI CARE SUNT ... (vezi toată discuția)
Acte necesare internet cafe. masumzg masumzg Buna seara, am tot cautat si nu am gasit nicaieri. As dori si eu sa stiu care sunt actele necesare pentru un internet cafe, si taxele si impozitele pentru o ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl YoN_3L YoN_3L Buna. Sunt din Republica Moldova si imi fac studiile in Romania. Pot sa infiintez SRL? daca da, atunci care sunt actele necesare? (vezi toată discuția)