avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ce fac in situatia in care furnizorul refuza ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ce fac in situatia in care furnizorul refuza eliberarea facturii achitata prin banca

fac in situatia in care furnizorul refuza eliberarea facturii achitata prin banca. mentionez ca a existat o factura proforma si o alta facturapropriuzisa a marfii eliberata de firma dar transmisa doar electronic. este suficient sa listez copie a acestei facturi sau trebuie sa insist pentru a-mi trimite factura in original . si ce fac daca in continuare firma respectiva refuza?
Cel mai recent răspuns: andrei44 , utilizator 21:18, 19 Februarie 2011
Este valabila si factura transmisa electronic.
Daca scrie pe ea "exemplar original", nu? Daca este o copie doar, e nevoie sa se mentioneze pe ea "duplicat, inlocuieste factura originala" si sa aiba pe ea stampila furnizorului.

Asa era, mai este valabil acest lucru?
Am si eu multe cazuri in care imi vin doar facturile scanate pe mail, sau prin fax.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o factură scanată, primită pe e-mail și printată, însă contabila nu vrea sa o deconteze. ce este de făcut? Gya2000 Gya2000 Am o factura scanata, primita pe e-mail si printata, insa contabila nu vrea sa o deconteze. Ce este de facut? Mentionez ca nu pot intra in posesia unei facturi ... (vezi toată discuția)
Legalitatea/deductibilitatea unei facturi fiscale Attilat Attilat Buna ziua, Ma puteti lamuri legat de legalitatea/deductibilitatea unei facturi, care cuprinde informatiile impuse prin cod fiscal, emisa dintr-un program ... (vezi toată discuția)
Contract intre firma si clienti ada2113 ada2113 Buna ziua, Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat. Am o firma de promovare si publicitate. Inchei contracte cu diferite firme pentru a le face ... (vezi toată discuția)