avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept civil-mosteniri, drept proprietate..
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept civil-mosteniri, drept proprietate..

buna seara, am o intrebare la care daca voi primi raspuns multumesc anticipat. tatal meu a vandut o bucata de pamant in felul urmator : a facut un antecontract de vanz-cump in care se specifica ca vinde suprafata de 3600 cu 20 euro m2 celor doi cumparatori in cote indivize si egale de cate1/2 pentru fiecare.a primit un avans de 6000 euro si urmand sa incheie un contract de vanz-cump in forma autentica la data de.......pentru suprafata de 1800m2 ce este intravilan si pentru 1800m2 se va incheia contractul de vanz-cump in forma autentica in 20 zile de lucratoare de la data includerii terenului in categ terenurilor intravilane. au incheiat contractul ptr cei 1800m2 intravilan si desi terenul extravilan este inclus in intravilan de aprox 3 ani cei doi refuza sa cumpere terenul cu pricina. ce este de facut??? intentia lor a fost de la inceput de a cumpara doar 1800 m2 dar am aflat ulterior. cei doi sunt plecati din tara de 3 ani mai bine zis fugiti in italia datorita unor ilegalitati si tepe trase mai multor persoane.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 21:14, 18 Februarie 2011
totul depinde de specificatiile stipulate in cele 2 antecontracte.in principiu, se poate apela la instanta printr-o actiune de obligatie de a face.
va sugerez sa apelati la un avocat.speta nu este simpla si sa poate fi explicitata in cateva cuvinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in revendicare parvu emilia parvu emilia Incerc pe scurt sa va prezint succesiunea evenimentelor - procesului care mi se spune ca e un caz f. interesant - mi s-a respins actiunea ca nefondata si ... (vezi toată discuția)
Agrare costeljunca costeljunca Bunicii mei au cumparat in anii 35 o jumatate ha pamant extravilan. in titlul de proprietate din 5000 m2 sunt trecuti doar 1800 m2. Dat fiind faptul ca am ... (vezi toată discuția)