avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite in restanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite in restanta

firmele de recuperare a creditelor pot legal sa ia din indemnizatia de crestere a copilului,ori dupa ce se termina aceasata cum pot legal sa isi recupere banii neavand solicitantul creditului nimic in posesia lui,bunuri
Cel mai recent răspuns: MIXAM , utilizator 22:55, 18 Februarie 2011
Pot sa recuperezesume din veniturile de natura salariala, veniturile din chirii, pot executa bunurile mobile si imobile.
Daca debitorul nu are nimic in proprietate asta e o sa-l streseze cu telefoane si cam atat.
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2011
MIXAM, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare amiabila elevan elevan am luat un credit in 2007 nu am mai platit ratele din 2009,acesta a fost preluat de o firma de recuperare.momentan sunt pe indemnizatie de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)
Executare silita - debitor fara bunuri sau venituri viorel6122 viorel6122 In ce masura legala se poate executa silit o persoana care nu detine bunuri imobile,resperctiv ,mobile,si nici o sursa legala de venituri. (vezi toată discuția)
Executare silita nicoleta hotca nicoleta hotca buna ziua.iubitul meu si-a facut mai demulr un over draft pe care l-a platit pana la un mometdat, dupa care nu a mai reusit sa faca acest lucru...intre timp a ... (vezi toată discuția)