avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am condus un moped 49cm fiind sub influenta alcoolului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am condus un moped 49cm fiind sub influenta alcoolului

Am si eu o nelamurire daca conduci un moped cu capacitatea cilindrica 49cm sub influienta alcoolului pot fii sanctionat de militieni? si in cat consta amenda maxima si minima ?intamplator am luat o amenda acu seara cu tot ca am suflat in fiola am fost amendat pentru ca nu aveam casca de protectie #-ode ce :-/ oare nu ma incadram in nici un articol
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:42, 19 Februarie 2011
1.Deci problema castii s-a rezolvat,ati fost amendat in mod corect.
2.Problema este ca in situatia cu consumul de clool,nu v-ati dat seama ca erati in pericol atat dvs,cat si faptul ati creat un pericol real pentru ceilalti participanti la trafic.

Eu cred ca ar trebui sa va stabiliti prioritatile,ori doriti sa beti,ori sa circulati si sa nu puneti in pericol propria viata,cat si pe cele ale altora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu obligatorie casca? Adrian Copil Adrian Copil La un ATV (pe certificat scrie motociclu) cu capacitate cilindrica 300 cc, inmatriculat, pentru care este necesar permis categoria "B", este sau nu obligatorie ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie d0r1n27 d0r1n27 Buna ziua! Azi circulam cu bicicleta personala pe un DN inafara partii carosabile. Greseala mea a fost ca aveam doar 1 mana pe ghidon dar de ce am mare ... (vezi toată discuția)
Centura de siguranta dana-voicu dana-voicu Cine plateste amenda pentru pasagerii de pe bancheta din spate a masinii,ca nu au purtat centura de siguranta? Este obligat soferul ? (vezi toată discuția)