avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala - amenda aplicata de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala - amenda aplicata de Autoritatea Rutiera Romana

Buna ziua lume, am o rugaminte, am o firma nou infiintata de transport marfa intern, deci nu situ prea multe :) asa ca apelez la cunoscatorii in cauza! Nu de curand am inceput prima cursa, deci si prima lamenda de la ARR pe motiv ca domn sofer nu a prezentat diagramele tahograf anterioare cursei. Intrebarea mea este ce as putea face, sau de ce este nevoie ca sa contest aceasta amenda (care este foarte mare)?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:05, 19 Februarie 2011
Puteti contesta amenda in termen de 15 zile de la semnarea/primirea la sediu societatii,la instanta competenta teritorial locului constatarii contraventiei.
Daca situatia consemnata in procesul verbal este reala si nu aveti probe care sa demonstrati lipsa de culpa,nu aveti sanse de castigare a procesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de contestatie a pv trebuie timbrata? Andrei T Andrei T cererea de contestare a PV adesata instantei judecatoresti trebuie timbrata? precizez ca am primit amenda de la ARR si vreau sa o contest in instanta. Va ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda circulatie rutiera. constantinrares@ymail.com constantinrares@ymail.com In intervalul 09.08.2010 - 08.09.2010 am fost in concediu. La revenirea din concediu nu am efectuat transporturi cu masina intreprinderii (are 3,5 tone). In ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru depasirea masei maxim admise pe axe Imparatul Imparatul Sunt cetatean Basarabean, si am luat o amenda de 35.000 ron pentru ca am depasit cu 1 tona si ceva greutatea pe axe. Masina are 5 axe. remorca are 3. Daca fac ... (vezi toată discuția)