avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neprezentare la proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neprezentare la proces

O cauza aflata in judecare la judecatorie in care parata nu se prezinta, nu depune intampinare...ca si cum nu ar exista. Disparuta, domiciliul necunoscut. Obiectul dosarului fiind rezolutiune contract-restituire suma de bani.
E posibil ca de la primul termen sa se judece in lipsa sau se vor acorda diferite termene ?
Cel mai recent răspuns: Sorina Tusa , Avocat 19:42, 19 Februarie 2011
Instanta de judecata
Instanta nu face niciodata din oficiu adresa, doar daca se solicita de catre reclamant, cel putin asa este practica pe la noi!!!se apreciaza astfel, potrivit principiului disponibilitatii!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Un moștenitor nu dorește a fi contactat pentru rezolvarea problemelor unei proprietăți. michaud michaud Dorim să facem actele pentru vânzarea unei proprietăți cu mulți moștenitori. Unul singur, găsit prin serviciul de evidența populației, nu dorește ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor / lipsa una din parti pisica13 pisica13 Buna seara, In urma cu 10 luni am parasit domiciliul conjugal din varii motive. Acum cand vreau sa divortez, constat cu stupoare ca nevasta a vandut ... (vezi toată discuția)