avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contractul de vinzare-cumparare cu clauza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contractul de vinzare-cumparare cu clauza

Am un contract de vinzare-cumparare cu clauza.Unul din cei doi soti a decedat acum 7 ani.contractul este de 13 ani.Sotia acestuia este mare consumatoare de alcool, are pensie CAP 350 lei si una de mostenitor de 45 lei. Sunt anumite persoane care incearca sa rezilieze acest contract. Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Burlacu , Avocat 14:15, 19 Februarie 2011
Daca au fost indeplinite conditiile de fond si de forma la incheierea contractului si daca nu a fost incalcata nici o clauza de catre dvs., sansele de a anula contractul sunt slabe.
Mai mult, tertii nu pot rezilia contractul, intrucat nu au calitatea de parti ale contractului, intrucat rezilierea presupune desfacerea unui contract sinalagmatic (bilateral), cu executare succesiva, pentru neexecutarea culpabila a obligatiilor de catre una din parti.
buna ziua.
cel fel de cauza este inserata in contract?
clauza de intretinere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract cu banca macrita macrita Ce se intampla in cazul rfezilierii unui contract cu o banca? (vezi toată discuția)
Contract cadru vanzare-cumparare aartist aartist In contract este inserata clauza : "Oricare parte poate solicita rezilierea contractului cu un preaviz de 15 zile". Pot rezilia unilateral oricand acest ... (vezi toată discuția)
Rezilieri contract Emmilly Emmilly Care sint consecintele in urma rezilieri unui contract cu o firma de despagubiri? Daca angazez un avocat, poate sa rezilieze contractul si daca in contractul ... (vezi toată discuția)