avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... reziliere contract cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

reziliere contract cu banca

Ce se intampla in cazul rfezilierii unui contract cu o banca?
Cel mai recent răspuns: elenas68 , utilizator 10:02, 20 Februarie 2010
Banca declara creditul scadent sau va inchide contul, depinde de contractul pe care il aveti cu banca respectiva.
Buna ziua !
Rezilierea reprezinta o anulare, desfacere pentru viitor a unui contract sinalagmatic cu executare succesiva, pentru neexecutarea culpabila a uneia dintre obligatiile reciproce ale partilor, efectele produse in momentul desfiintarii ramanand neatinse.
Ne intrebati ce se intampla in acest caz, dar acest caz este al dumneavoastra si era normal sa ne spuneti cine a invocat rezilierea si in ce conditii.
Cu stima !

Banca a reziliat contractul,deoarece nu am platit ultimele 4 rate
Banca a invocat rezilierea.
Pai daca nu ati platit ultimele rate banca ar FI trebuiT sa investeasca contractul cu formula executorie si sa va execute silit. Nu cred ca avand rate a facut greseala de a rezilia contractul fara sa-si ia masura recuperaii creantelor!

Alte discuții în legătură

Reziliere contract prestari servicii iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune buna ziua, in baza carei legi pot cere rezilierea contractului de prestari servicii intre un SRL si o persoana fizica, cu sau fara penalitai DAR fara sa pierd ... (vezi toată discuția)
Contract cadru vanzare-cumparare aartist aartist In contract este inserata clauza : "Oricare parte poate solicita rezilierea contractului cu un preaviz de 15 zile". Pot rezilia unilateral oricand acest ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract prestĂri servicii bună ziua! am încheiat un contract prestări servicii pe o ... Raisa203 Raisa203 Bună ziua! Am încheiat un contract prestări servicii pe o durată de doi ani. Însă vreau să reziliez contractul. La încetare, sunt stipulate ... (vezi toată discuția)