avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... reziliere contract cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

reziliere contract cu banca

Ce se intampla in cazul rfezilierii unui contract cu o banca?
Cel mai recent răspuns: elenas68 , utilizator 10:02, 20 Februarie 2010
Cum se recupereaza creantele?
prin executare silita
Din cate stiu eu, in contractele de credit incheiate intre banci si clienti exista inserata o clauza prin care banca poate declara creditul scadent, din diverse motive. Urmarea ar fi rezilierea contractului si recuperarea creantei prin executare silita (adica poprire salariu sau scoaterea la licitatie a bunului ipotecat- obiectul adus drept garantie de catre dvs.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract prestĂri servicii bună ziua! am încheiat un contract prestări servicii pe o ... Raisa203 Raisa203 Bună ziua! Am încheiat un contract prestări servicii pe o durată de doi ani. Însă vreau să reziliez contractul. La încetare, sunt stipulate ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract prestari servicii iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune buna ziua, in baza carei legi pot cere rezilierea contractului de prestari servicii intre un SRL si o persoana fizica, cu sau fara penalitai DAR fara sa pierd ... (vezi toată discuția)
Contract cadru vanzare-cumparare aartist aartist In contract este inserata clauza : "Oricare parte poate solicita rezilierea contractului cu un preaviz de 15 zile". Pot rezilia unilateral oricand acest ... (vezi toată discuția)